Megvásárolható termékeink, szolgáltatásaink köre és feltételei

Webáruházunkban alkohol tartalmú italokat forgalmazunk, ezért a weblapra történő belépés, és termékeink megrendelése csak a 18-ik életévét betöltött személyek számára engedélyezett!

A termékeknél megjelenített fotók csak illusztrációként szolgálnak, a valóságtól eltérhetnek.

A feltüntetett bruttó árak kizárólag a webshopon keresztül történő megrendelés esetén érvényesek, és tartalmazzák az ÁFA összegét.

 

A megrendelés feltételei

A termékek megrendelése regisztrációhoz kötött. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újból megadnia, azokat csak meg kell erősítenie.

Regisztrált ügyfeleinknek a Katalógus Címek menüpontjában módosíthatják szállítási és számlázási címüket.

A regisztráció nem vesz igénybe pár percnél több időt. A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki. Erről bővebben az Adatkezelési Nyilatkozatban olvashat.

Áru megrendelésének folyamata

  1. A webshopba való belépés után válassza ki az Önt érdeklő terméket. Termékeinkről képet és rövid leírást talál a webshopban.
  2. A termék adatlapján kiválaszthatja a megvásárolni kívánt mennyiséget (alapesetben ez egy egységnyi termék), majd a „Kosárba rakom” gomb megnyomása után eljut a bevásárló kosarához, és megtekintheti annak tartalmát.
  3. A Pénztár oldalon Ön megadhatja vagy megváltoztathatja számlázási/szállítási címét , ha ezt még nem tette meg. Ugyancsak itt írhat üzenetet nekünk, például a kiszállítás időpontjával kapcsolatban.
  4. A megrendelés elküldése előtt el kell fogadnia az Általános Szállítási és fizetési feltételeket.
  5. A pénztár oldalon átutalással vagy PayPal fizetéssel egyenlítheti ki a végösszeget. A„Megrendelés megerősítése” gombra kattintva tudja véglegesíteni a vásárlását.
  6. A rendeléséről rendszerünk Önt egy automatikus e-mailben tájékoztatja.

A megrendelés akkor válik élővé ha azt az ügyfélszolgálatunk e-mailben visszaigazolja.

Szállítási feltételeink, díjaink

A megrendelést megerősítő levelet a regisztrációkor megadott e-mail címére küldjük. A megrendelés csak az általunk kiküldött megerősítő levéllel válik érvényessé.

A webshopon keresztüli rendelés esetén kiszállítást kizárólag Magyarország határain belül vállalunk.

A szállítási díjat a rendelés értéke határozza meg. 25.000 Ft vagy efeletti rendelés esetén a kiszállítás díjmentes, míg 20ezer Ft alatt 2.000 Ft.

A beérkező rendelés kiszállítása a fizetést követő 2-3 munkanapon belül történik.

Hétvégén vagy munkaszüneti napokon nem tudunk árút kézbesíteni, illetve erre vonatkozó kérést teljesíteni.

Az árut a megrendeléskor megadott címre futárszolgálattal kézbesítjük 8-16 óra között. Ha az árut csak délelőtt vagy délután áll módjában átvenni, ezt vásárláskor kérjük a megjegyzésben feltüntetni.

Fizetés átvételkor csak készpénzzel lehetséges. A számlát az áruval együtt a futár kézbesíti.

Kérjük Önt, hogy az árut átvételkor még a futár jelenlétében vizsgálja meg, és ha sérülést vagy hibát észlel kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

A megrendelés lemondásának módja

A már visszaigazolt megrendelésén is változtathat. Ebben az esetben kérjük írjon az info@vinificando.com címre. Az e-mailben kérjük tüntesse fel a megrendelési számot.

Elállás joga

Ön mint vásárló, a megrendelt termékek átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, kivéve, ha a megrendelt és kiszállított áru természete a visszaszolgáltatást nem teszi lehetővé, vagy ha az áru romlandó. Cégünk köteles Önnek a termékért a kifizetett vételárat visszatéríteni, ha Ön az árut sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban hozzánk visszajuttatta. A visszatérítést legkésőbb az áru visszaszolgáltatásától számított harminc napon belül vagyunk kötelesek teljesíteni.

A visszatérítés szállítási költségre nem vonatkozik, és az elállási jog gyakorlásából fakadó esetleges visszaszállítási költségek is a megrendelőt terhelik.

Elállási jog gyakorlása

Amennyiben elállási jogával kíván élni, ezt az info@vinificando.com email címen tudja felénk jelezni.

 

2017 október 31.